АПРОКСИМАЦІЯ ТА СТІЙКІСТЬ МЕТОДУ ЗМІЩЕНИХ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНО- ТЕЙЛОРІВСЬКИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ ДЛЯ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧІ КОШІ - Ракушев, Михайло Юрійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Наведено результати дослідження апроксимації, стійкості та як наслідок – збіжності обчислювальних схем розв’язання задачі Коші для звичайних диференціальних рівнянь, що розроблені на основі зміщених диференціально-тейлорівських перетворень.