ІНТЕРАКТИВНА ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНА СИСТЕМА АВТОМАТИЧНОГО КЕРУВАННЯ ПАРАЛЕЛЬНО ПРАЦЮЮЧИМИ НАСОСНИМИ АГРЕГАТАМИ - Соколовський, Олег Феліксович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розроблено систему автоматичного керування двоагрегатною насосною установкою.Забезпечується значний рівень енергозбереження за рахунок застосування енергозберігаючого алгоритму. Впровадження контролера роботи насосів дає можливість корегувати кількість одночасно включених агрегатів.