ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ МІКРОБНОЇ АСОЦІАЦІЇ ПІСЛЯ ПРОВЕДЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ РЕКУЛЬТИВАЦІЇ ВІДВАЛІВ - Берегова, Ольга Володимирівна; Котенко, Володимир Володимирович; Шелест, Зоя Михайлівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Виконано дослідження особливостей ґрунтових умов при тривалому зберіганні селективно знятого шару ґрунту після одноетапного заліснення відвалів та визначені найбільш раціональні технологічні способи рекультивації порушених земель на прикладі Житомирської області.