ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОЇ ТОВЩИНИ ЗНОСОСТІЙКИХ ГАЗОТЕРМІЧНИХ ПОКРИТТІВ - Полонський, Леонід Григорович; Степчин, Ярослав Анатолійович; Кравченко, Максим Павлович; Осипенко, Василь Іванович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано новий спосіб визначення оптимальної товщини зносостійких газотермічних покриттів.