РОЗРОБКА ЦИФРОВИХ ПРИСТРОЇВ КОРЕКЦІЇ ВПЛИВУ ОБЛАСТЕЙ ПІДВИЩЕНОЇ ІОНІЗАЦІЇ НА РОБОТУ БАГАТОПОЗИЦІЙНОГО РАДІОЛОКАЦІЙНОГО КОМПЛЕКСУ - Денисюк, Анатолій Юрійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглядається можливість побудови цифрових пристроїв взаємної корекції частотних спектрів сигналів корекції, що дозволяють зменшити вплив областей підвищеної іонізації штучного походження на роботу багатопозиційного радіолокаційного комплексу.