ЗБИРАННЯ ТА ОБРОБКА ВИХІДНИХ ДАНИХ ДЛЯ ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ СХЕМ ВОДОСПОЖИВАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ - Єжовська, Аліна; Єжовський, Яцек Марія; Квітка, Олександр Олександрович; Статюха, Геннадій Олексійович; Шахновський, Аркадій Маркусович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Робота присвячена деяким аспектам розробки наукових засад збирання вихідних даних при проектуванні технологічних схем водоспоживання та водовідведення промислових підприємств. Розглянуто застосування методів статистичної обробки зібраних на виробництві вихідних даних для модернізації підприємства. Як приклад наведено параметричну ідентифікацію математичних моделей одиниць водоспоживання ділянки фармацевтичного виробництва.