ВИКОРИСТАННЯ ГРАФА СЕМАНТИЧНИХ ЗВ’ЯЗКІВ ДЛЯ ПОБУДОВИ МОДЕЛЕЙ ПРИРОДНИХ МОВ - Петрук, Роман Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Проаналізовано сучасні проблеми формалізації природних мов. Запропоновано використання графа семантичних зв’язків для описання структури природних мов та алгоритм побудови їх формальної моделі за допомогою аналізу даного графа.