МЕТОДОЛОГІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ВЗАЄМОДІЇ МОДЕЛІ ПРОТЕКТОРА ПНЕВМАТИЧНОЇ ШИНИ З ҐРУНТОМ - Грабар, Іван Григорович; Опанасюк, Євгеній Григорович; Можаровський, Микола Мар'янович; Бегерський, Дмитро Богданович; Опанасюк, Олександр Євгенійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Обґрунтовано необхідність і представлено описання методології дослідження процесу взаємодії моделі протектора автомобільної шини з ґрунтом, що деформується, з метою оцінки впливу пружних характеристик шини, типу і стану ґрунту на коефіцієнт зчеплення.