ДВОМАСОВА КОЛИВАЛЬНА СИСТЕМА ПІДВІСКИ АВТОМОБІЛЯ НА ОСНОВІ ЧОТИРИЛАНКОВОГО ВАЖІЛЬНОГО МЕХАНІЗМУ - Мельничук, Сергій Володимирович; Рибалкін, Єфрем Михайлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розроблено математичну модель та отримано передаточну функцію двомасової коливальної системи підвіски автомобіля, що включає пружно-демпферний модуль на основі чотириланкового важільного механізму. Показано перевагу такої системи в порівнянні з традиційною.