ЗАКОНОМІРНОСТІ РОЗПОДІЛУ ВЕРТИКАЛЬНИХ ДЕФОРМАЦІЙ В ПОРОДАХ ПІДОШВИ ПРИГРАНИЧНОЇ ЗОНИ КРАЙОВИХ ЧАСТИН ВУГІЛЬНОГО ПЛАСТА, ЩО РОЗРОБЛЯЄТЬСЯ - Бєгічев, Сергій Вікторович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Виконана оцінка параметрів НДС породного масиву приграничної зони крайової частини вугільного пласта, що розробляється, і встановлені закономірності їх еволюції в результаті порівняльного аналізу прогнозних розрахунків і даних інструментальних маркшейдерських наглядів.