ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО СТВОРЕННЯ ТЕХНОГЕННОГО РЕЛЬЄФУ ПРИ РОЗРОБЦІ ПОЛОГИХ РОДОВИЩ - Конопльова, Олена Олександрівна; Корсуньский, Георгій Якович; Ніколаєва, Тамара Григорівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У даній статті розроблена методика для виконання розрахунків із забезпечення рівноваги рівнів природного і техногенного рельєфів, що створює умови для утворення максимальної якості рекультивованих земель і мінімальний негативний вплив на навколишнє середовище.