ВІДНОВЛЕННЯ КОЛІНЧАСТОГО ВАЛА АВТОМОБІЛЯ МОДЕЛІ ВАЗ-2109 МЕТОДОМ ПЛАЗМОВОГО НАПИЛЮВАННЯ ЗНОСОСТІЙКОГО ПОКРИТТЯ (Повідомлення № 1) - Пилипенко, Олександр Михайлович; Пономаренко, Андрій Михайлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Створена багатофакторна модель технологічного процесу отримання зносостійкого покриття на основі самофлюсуючого порошку. Модель дозволяє встановити безпосередній зв’язок між енергетичними параметрами роботи плазмотрона та якістю нанесеного покриття.