ЕКОЛОГО-ГІДРОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА ОСНОВІ АНАЛІЗУ ЗАБРУДНЕННЯ ВОДНИХ ОБ’ЄКТІВ - Єльнікова, Тетяна Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Викладено особливості еколого-гідрологічного стану водних об’єктів Житомирської області. Розглянуто різні види забруднення водойм та встановлено норми забруднюючих речовин.