СТИМУЛЮВАННЯ ПІДЙОМУ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ - Рогоза, Микола Єгорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглядається декілька варіантів впливу мотиваційних процесів на ефективність виробництва соціально-економічних систем. Виконаний аналіз комплексної системи стимулювання.