ЗМІЩЕНІ СИСТЕМОАНАЛОГОВІ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНІ ПЕРЕТВОРЕННЯ ДЛЯ РОЗВ'ЯЗКУ КРАЙОВИХ ЗАДАЧ - Баранов, Володимир Леонідович; Водоп’ян, Сергій Васильович; Костюченко, Руслана Михайлівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано систему одновимірних зміщених диференціальних перетворень. Ця система є аналогом багатомірних диференціальних перетворень і призначена для зниження обчислювальної складності розв'язку крайових задач. Запропоновані приклади застосування зміщених системоаналогових диференціальних перетворень для моделювання фізичних процесів.