МІКРОПРОЦЕСОРНА СИСТЕМА ВИМІРЮВАННЯ ПУСКОВОГО МОМЕНТУ ЕЛЕКТРОДВИГУНІВ - Коваленко, Іван Олексійович; Магалецький, Ярослав Валентинович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропонована мікропроцесорна система (МПС) вимірювання пускового моменту для перевірки працездатності електродвигунів за їх нормативними характеристиками та параметрами, розроблена структурна схема цієї системи, яка поєднана з МПС та управляється програмним драйвером.