ЗАГАЛЬНІ ПРИНЦИПИ ДОСЛІДЖЕННЯ БІОЛОГІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ ЗА ДОПОМОГОЮ МЕТОДУ ГАЗОРОЗРЯДНОЇ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ - Коломієць, Роман Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті представлені загальні принципи дослідження біологічних об’єктів з використанням методу газорозрядної візуалізації (ГРВ); коротко розглянута фізика ефекту Кірліан, виходячи з якої подається можливий варіант побудови генератора для ГРВ та розглянуті основи обробки отриманих ГРВ-зображень з використанням сучасних засобів обчислювальної техніки.