ОСНОВНІ АСПЕКТИ ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ РОБІТ ПРИ ВИДОБУВАННІ Й ОБРОБЦІ ДЕКОРАТИВНОГО КАМЕНЮ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕРМОГАЗОСТРУМИННИХ ПАЛЬНИКІВ - Бакка, Микола Терентійович; Дерев’янко, Олена Василівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Виконані узагальнення і аналіз основних причин травматизму при застосуванні термогазоструминних технологій в каменевидобувній і каменеобробній галузях. Розроблені рекомендації із запобігання нещасних випадків і поліпшення умов праці при видобуванні блоків каменю з використанням термогазоструминних пальників.