ВПЛИВ СИНТЕТИЧНИХ МИЙНИХ ЗАСОБІВ НА ПОКАЗНИКИ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРАЛЬНИХ МАШИН - Михайлов, Володимир Іванович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Визначено ступінь впливу хімічного складу синтетичних мийних засобів на показники функці-ональних параметрів пральних машин барабанного типу. Встановлено переважну роль мийних засобів у процесі гідромеханічної обробки бавовняних тканин та її залежність від структури ма- теріалів і кількості циклів прання.