ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ОПТИЧНОГО АКСЕЛЕРОМЕТРА - Безвесільна, Олена Миколаївна; Курдіна, Тетяна Олексіївна; Лаговська, Наталія Вікторівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглянуто конструкцію волоконно-оптичного акселерометра та побудовано вимірювальну схему з його використанням. Проведено цикл експериментальних досліджень, за результатами яких побудовано теоретичну та робочу градуювальні характеристики даного акселерометра.