РОЗРОБКА ПРИСТРОЇВ КОРЕКЦІЇ ВПЛИВУ ОБЛАСТЕЙ ПІДВИЩЕНОЇ ІОНІЗАЦІЇ НА РОБОТУ БАГАТОПОЗИЦІЙНОГО РАДІОЛОКАЦІЙНОГО КОМПЛЕКСУ - Денисюк, Анатолій Юрійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглядається декілька способів взаємної корекції і варіанти технічної реалізації пристроїв з різними типами ланцюгів корекції, що дозволяють зменшити вплив областей підвищеної іонізації штучного походження на роботу багатопозиційного радіолокаційного комплексу.