ТЕОРЕТИЧНІ УЗАГАЛЬНЕННЯ БУРШТИНОВОЇ СИРОВИНИ УКРАЇНИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇЇ ОСВОЄННЯ - Ковалевич, Людмила Анатоліївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Наведена характеристика покладів бурштину України та якісний склад бурштинової сировини. Висвітлені перспективи видобування бурштину  та його використання.