ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ Й АСПЕКТИ БЕЗПЕКИ РУЙНУВАННЯ ВИБУХОМ ВИСОТНИХ СПОРУД - Кравець, Віктор Георгійович; Воєводка, Домінік (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглянуто економічну доцільність та питання безпечного виконання вибуховим способом робіт з руйнування цегляного димаря коксокомбінату в м. Забже (Польща). Наведено основні технологічні параметри робіт та встановлено радіуси безпеки з низки вражаючих факторів. Обговорено переваги вибухового методу в порівнянні з традиційним.