МОМЕНТНО-СПЕКТРАЛЬНИЙ АНАЛІЗ РОЗПОДІЛІВ ЕЛЕМЕНТІВ У ПЕРЕХІДНІЙ ЗОНІ КОМПОЗИЦІЙНОГО МАТЕРІАЛУ B4C–(Ti–Ni–Mo) - Дідковський, Руслан Михайлович; Олексієнко, Наталія Володимирівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У роботі розглянуто методику моментно-спектрального аналізу розподілів елементів композиційних матеріалів. Проведено апробацію методики в ході дослідження перехідної зони композиційного матеріалу B4C–(Ti–Ni–Mo). Отримані результати підтвердили адекватність фізико-хімічних досліджень відповідних зразків та дозволили виявити особливості тонкої структури перехідної зони.