АВТОМАТИЗОВАНА АЕРОГРАВІМЕТРИЧНА СИСТЕМА - Безвесільна, Олена Миколаївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статі запропоновано використовувати замість відомого одногіроскопного гравіметра авіаційної гравіметричної системи – двогіроскопний. Запропоновано схему такого гравіметра. Показано, що запропонований двогіроскопний гравіметр має значні переваги перед одногіроскопним.