ВИЯВЛЕННЯ ПЕРЕХОДУ ПРОЦЕСІВ ПІДГОТОВКИ ЗЕМЛЕТРУСУ В АКТИВНУ ФАЗУ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ СЕЙСМІЧНИХ СПОСТЕРЕЖЕНЬ - Гордієнко, Юрій Олексійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті розглянуто можливість моніторингу сейсмонебезпечних районів у ближній зоні Системою сейсмічного групування ГЦСК з метою виділення зміни сейсмічного режиму, пов'язаного з процесами підготовки землетрусу.