ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ СУЧАСНИХ БАЛІСТИЧНИХ ГРАВІМЕТРІВ - Добржанський, Олександр Олексійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті розглянуто принципи проектування сучасних абсолютних гравіметрів. На основі сучасних патентних даних досліджено три інноваційні технології в конструюванні гравіметрів. На базі аналізу даних визначені напрямки подальшого дослідження щодо збільшення відношення сигнал/шум в результатах вимірювань.