ПРИРОДА ВИНИКНЕННЯ ПОХИБОК ПОПЛАВКОВОГО ГІРОСКОПА ЗА НАТУРНИХ УМОВ - Мельник, Вікторія Миколаївна; Карачун, Володимир Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Уточнюється зміст та природа похибок поплавкового двостепеневого гіроскопа, що входить до складу командно-вимірювального комплексу наземних рухомих об’єктів, і проаналізовано їх структуру.