СПОСІБ РЕАЛІЗАЦІЇ КОГЕРЕНТНОГО ПРИЙОМУ - Панов, Альберт Федорович; Сніцар, Володимир Григорович; Чорний, Віталій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розроблено алгоритм роботи і структурна схема реалізації цифрового методу з відновленням синхронізуючого і прийнятого сигналів на прийомному пристрої з лінії зв’язку.