Особливості дослідження стану композитних ободів моделей маховиків - Колодій, Марина Анатоліївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Описані особливості методики дослідження композитних ободів моделей маховиків після імпульсного і циклічного навантаження в полі відцентрованих сил з метою виявлення наслідків надмірних деформацій їхніх елементів. Описані особивості кінематичних схем і констррукцій розгінних стендів.