АЛГОРИТМ ДЕКОМПОЗИЦІЇ НЕОПУКЛОГО 3-D БАГАТОГРАННИКА В ЗАДАЧАХ ОБЧИСЛЮВАЛЬНОЇ ГЕОМЕТРІЇ - Шупікова, Ірина Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглянутий спосіб представлення 3-вимірної неопуклої багатогранної області за допомогою об’єднання набору опуклих багатогранних областей.