Моделі критичних точок з неритмічним обсягом випуску продукції - Щехорський, Анатолій Йосипович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Пропонується метод побудови моделі критичної точки з неритмічнис випуском продукції.