Підвищення надійності елементів системи керування навігаційного комплексу в умовах багаторазових ударних впливів - Безвесільна, Олена Миколаївна; Задорожний, Іван Степанович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розроблено структурну схему і нелінійну математичну модель опори системи керування навігаційного комплексу, які забезпечують високу експлуатаційну надійність за рахунок зниження швидкості й сили удару.