СТРУКТУРА ПРОЦЕСУ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СКЛАДАННЯ ВИРОБІВ - Кореньков, Володимир Миколайович; Сімута, Роман Русланович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглянуті зміст та структура задач автоматизованого проектування маршрутних технологічних процесів складання (ТПС). Наведено теоретичне обґрунтування основних положень структурного синтезу ТПС. Виявлені та представлені у вигляді математичних залежностей найбільш значимі властивості конструкцій виробів та процесу виготовлення, які впливають на порядок їх складання.