КЛАСИФІКАЦІЯ ВТРАТ І ЗБІДНІННЯ ОБЛИЦЮВАЛЬНИХ ГРАНІТІВ - Бакка, Микола Терентійович; Кісель, Олена Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглянуті та проаналізовані основні фактори, що впливають на вихід гранітної блочної продукції з видобутої гірської маси на кар’єрах облицювального каменю. Запропонована класифікація втрат і збідніння облицювальних гранітів при їх видобуванні.