МЕТОДИКА СКЛАДАННЯ ПЛАНІВ У ІЗОЛІНІЯХ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ПОКЛАДІВ ДЕКОРАТИВНОГО КАМЕНЮ ПРИ ЇХ ГЕОМЕТРИЗАЦІЇ - Бакка, Микола Терентійович; Іськов, Сергій Станіславович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Подано методику проведення геометризації родовищ декоративно-облицювального каменю і наведено рекомендації з побудови необхідних для цього планів ізоліній – ізотріщинуватості, ізоблочності та ізодекоративності.