ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ МІКРОБНОЇ АСОЦІАЦІЇ ПІСЛЯ ПРОВЕДЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ РЕКУЛЬТИВАЦІЇ ВІДВАЛІВ

Автор(и)

  • Ольга Володимирівна Берегова Житомирський державний технологічний університет, Ukraine
  • Володимир Володимирович Котенко Житомирський державний технологічний університет, Ukraine
  • Зоя Михайлівна Шелест Житомирський державний технологічний університет, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.26642/tn-2007-3(42)-156-160

Анотація

Виконано дослідження особливостей ґрунтових умов при тривалому зберіганні селективно знятого шару ґрунту після одноетапного заліснення відвалів та визначені найбільш раціональні технологічні способи рекультивації порушених земель на прикладі Житомирської області.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-03-06

Як цитувати

Берегова, О. В., Котенко, В. В., & Шелест, З. М. (2017). ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ МІКРОБНОЇ АСОЦІАЦІЇ ПІСЛЯ ПРОВЕДЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ РЕКУЛЬТИВАЦІЇ ВІДВАЛІВ. Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", (3(42), 156–160. https://doi.org/10.26642/tn-2007-3(42)-156-160

Номер

Розділ

Екологічна безпека