DOI: https://doi.org/10.26642/tn-2007-1(40)-206-212

АЛГОРИТМ ОРГАНОЛЕПТИЧНОГО ВИЗНАЧЕННЯ СМАКУ ТА ЗАПАХУ ПРИРОДНОЇ ВОДИ МЕТОДОМ МНОЖИН РІВНЯ

Сергій Степанович Бучик, Анатолій Олександрович Володько, Василь Васильович Пресняков

Анотація


Розглянуто алгоритм органолептичного визначення смаку та запаху природної води методом множин рівня, який дозволить вирішити проблему санітарного спостереження за станом водойм та їх моніторингу, своєчасного здійснення заходів щодо очищення води для питних та господарчих цілей.


Повний текст:

PDF

Пристатейна бібліографія ГОСТ






Copyright (c) 2020 Сергій Степанович Бучик, Анатолій Олександрович Володько, Василь Васильович Пресняков

Ліцензія Creative Commons
Це видання ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна 4.0 Міжнародна.