АЛГОРИТМ ОРГАНОЛЕПТИЧНОГО ВИЗНАЧЕННЯ СМАКУ ТА ЗАПАХУ ПРИРОДНОЇ ВОДИ МЕТОДОМ МНОЖИН РІВНЯ
DOI:
https://doi.org/10.26642/tn-2007-1(40)-206-212Анотація
Розглянуто алгоритм органолептичного визначення смаку та запаху природної води методом множин рівня, який дозволить вирішити проблему санітарного спостереження за станом водойм та їх моніторингу, своєчасного здійснення заходів щодо очищення води для питних та господарчих цілей.
##submission.downloads##
Опубліковано
2017-03-09
Як цитувати
Бучик, С. С., Володько, А. О., & Пресняков, В. В. (2017). АЛГОРИТМ ОРГАНОЛЕПТИЧНОГО ВИЗНАЧЕННЯ СМАКУ ТА ЗАПАХУ ПРИРОДНОЇ ВОДИ МЕТОДОМ МНОЖИН РІВНЯ. Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", (1(40), 206–212. https://doi.org/10.26642/tn-2007-1(40)-206-212
Номер
Розділ
Екологічна безпека
Ліцензія
Авторське право (c) 2020 Сергій Степанович Бучик, Анатолій Олександрович Володько, Василь Васильович Пресняков

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.