АЛГОРИТМ ОРГАНОЛЕПТИЧНОГО ВИЗНАЧЕННЯ СМАКУ ТА ЗАПАХУ ПРИРОДНОЇ ВОДИ МЕТОДОМ МНОЖИН РІВНЯ

Автор(и)

  • Сергій Степанович Бучик Житомирський військовий інститут радіоелектроніки ім. С.П. Корольова, Україна
  • Анатолій Олександрович Володько Житомирський військовий інститут радіоелектроніки ім. С.П. Корольова, Україна
  • Василь Васильович Пресняков Житомирський військовий інститут радіоелектроніки ім. С.П. Корольова, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/tn-2007-1(40)-206-212

Анотація

Розглянуто алгоритм органолептичного визначення смаку та запаху природної води методом множин рівня, який дозволить вирішити проблему санітарного спостереження за станом водойм та їх моніторингу, своєчасного здійснення заходів щодо очищення води для питних та господарчих цілей.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-03-09

Як цитувати

Бучик, С. С., Володько, А. О., & Пресняков, В. В. (2017). АЛГОРИТМ ОРГАНОЛЕПТИЧНОГО ВИЗНАЧЕННЯ СМАКУ ТА ЗАПАХУ ПРИРОДНОЇ ВОДИ МЕТОДОМ МНОЖИН РІВНЯ. Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", (1(40), 206–212. https://doi.org/10.26642/tn-2007-1(40)-206-212

Номер

Розділ

Екологічна безпека